Belcando Adult Iberico & Rice

Kód: KK-BL-GP-0176 KK-BL-GP-0177 KK-BL-GP-0178 Zvolte variantu
148 Kč / ks 411 Kč / ks 1 153 Kč / ks od 148 Kč / ks 129 Kč bez DPH 357 Kč bez DPH 1 003 Kč bez DPH od 129 Kč bez DPH
Skladem na centrálním skladu Skladem na centrálním skladu Skladem na centrálním skladu Zvolte variantu
Varianta

Granule nejvyšší kvality pro psy s normální aktivitou. Ověřená kvalita od německého výrobce Belcando.

Detailní informace

Detailní popis produktu

V čem je řada Adult Iberico & Rice výjimečná? 75 % živočišného proteinu.
 

  • Díky lahodné kombinaci extra čerstvého vepřového masa Iberico se snadno stravitelnou rýží nabízí vynikající chuťový zážitek.

  • Z čeho pramení výjimečnost tohoto masa? Malá černá Iberico prasátka žijí napůl divoce v dubových hájích jižního a západního Španělska.

  • Díky bohatému pohybu ve volné přírodě, pozvolnému tloustnutí a speciální dietě založené na žaludech a trávě má jejich maso zcela unikátní chuť.

  • Maso a rýži dále doplňují hodnotné ingredience a superpotraviny v čele s chia semínky, které obsahují přírodní želatinu a až 20% omega 3 mastných kyselin.

  • Tato řada proto maximálně vyhovuje výživovým potřebám dospělých psů.

Složení 

čerstvé vepřové maso (játra, slezina, ledviny) 30%, rýže 29%, Iberico sušený vepřový protein 12,5%, rybí moučka z mořských ryb 9%, ovesná mouka krmná, hrachová mouka, pivovarské kvasnice sušené, sušené lusky svatojánského chleba, fazolová mouka (Vicia faba), výlisky z hroznových jader, chia semínka (1,5%), lososový olej (1,5%), kvasnice, hydrolizované lněné semínko, světlicový olej 1%, hydrogenfosforečnan vápenatý, chlorid sodnýu, chlorid draselný, bylinky sušené (celkem 0,2% - kopřivové listy, kořen hořce, zeměžluč, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, ostružinové listy), juka (schidigera)

Bez drůbežího proteinu

Analytické složky: hrubý protein 24%, hrubý tuk 12%, hrubý popel 7%, hrubá vláknina 3,2%, vlhkost 10%, vápník 1,5%, fosfor 1%, sodík 0,35%

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: